۱۴ دی ۱۳۸۷

اولین پست نونوچه (Blogfa - by Noonooche)

شارلوت آناناس

شاید بد نباشه برای شروع با یه خوردنی خوشمزه شروع کنیم . این روزا که زیزیلی طی یک اقدام متهورانه کیک می پذه ، شاید بخواد یه کار خفن تر هم بکنه .

مواد لازم :

کره 2/1 پیمانه

آب 4/1 پیمانه

پودر قند 1 پیمانه سر خالی

کمپوت آناناس 2/1 پیمانه

زرده تخم مرغ 2 عدد

خامه 2/1 پیمانه

پودر ژلاتین 2/1 و 1 قاشق سوپخوری

آب لیمو ترش 1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه :

کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا لطیف شود . زرده ها و اسانس را به کره و پودر قند اضافه نموده و خوب بهم بزنید . پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا حل شود .

خامه را با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد . به همراه آب لیمو ترش و آناناس خرد شده به مواد فوق الذکر اضافه نموده ، سپس ژلاتین رقیق شده را به مواد بالا اضافه نموده و پس از مخلوط کردن مواد را داخل ظرف می ریزیم و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار می دهیم .

تقدیم به زیزیلی شجاع و زیزیلک آلفردو

۵ نظر:

زیزیلی گفت...

سلام
مرسی که شروع کردی و چه شروع شیرین و خوشمزه ای.


درسته که در مورد کیک شجاعت بخرج دادم ولی فکر نکنم اینقدر دیگه شجاعت داشته باشم ولی امتحانش می کنم حتما.

این زیزیلک آلفردو رو خوب اومدی.

زیزیلی گفت...

راستی نگفتی اسانس چی و چقدر؟

zizilak گفت...

in ke kheyli sakhte

che khoob ke omadi pishemon

زیزیلی گفت...

از شما که سر اشپز ماهری هستی بعیده که بگی خیلی سخته.
سعی کن. تو می تونی. از شله زرد که آسونتره. فقط باید همزن داشته باشی که من ندارم.

zizilak گفت...

manam hamzan nadaram khob

taze agaram dashtam, man chizi ke bishtar az 4 ta mavade avalieh dashte bashe mitarsam dorost konam