۱ بهمن ۱۳۸۷

خورشت آلو اسفناج (Blogfa - by Noonooche)

دوستان گرامی پس خوندن این همه مطلب مهم در مورد اسفناج بد نیست امروز یه خودنی جدید با اسفناج یاد بگیریم .

مواد لازم برای دو نفر( چون همه ما خانواده های دو نفری داریم )

  • اسفناج خرد شده 250 گرم
  • سینه مرغ یک عدد
  • پیاز متوسط یکی
  • آلو بسته به سلیقه تون هفت – هشت – ده تا
  • روغن به مقدار کافی
  • آب لیمو یا بهتر از اون آب نارنج برای همه 2 قاشق غذا خوری برای زیزیلک ترش خور خیلی
  • نمک و فلفل و زعفران همون قدر که دوست دارید


روش تهیه :

شما می تونید تو مدت کمتر از نیم ساعت این غذا رو آماده کنید .

استخوان های سینه مرغ رو جدا کنید و اونو بصورت تیکه های کوچیک دو در دو خورد کنید . پیاز رو بصورت نگینی خورد کنید و با دو قاشق روغن و نمک و فلفل تفت بدید . آب پیاز که کشیده شد مرغ رو اضافه کنید و با پیاز تفت بدید . همزمان در یک ظرف دیگه اسفناج رو با یک قاشق روغن تفت بدید . برای اینکه خواص غذاتون حفظ بشه بهتره خیلی کم این کارو بکنید . بعد از اینکه ظاهر مرغ پخته شد زعفران و بعد اسفناج و یک لیوان آب به مرغ اضافه کنید و در ظرف رو ببندید . حدود یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم بگذارید بپزه . اگر دوست ندارید آلو غذاتون رو شیرین کنه (مثل من که تو خونمون کولوچه دوست نداره غذا آلو داشته باشه ) می تونید 5 دقیقه آخر اونو داخل خورشت بریزید و دو دقیقه قبل از خاموش کردن آب لیمو رو بریزید تا طعم و عطرش از بین نره .

البته فراموش نکنید که این غذا رو حتما همراه ماست فراوون میل کنید تا آهنش جذب بشه و نکته مهمتر اینکه بعدش مقدار زیادی کاهو بخورید تا حسابی روشن شید و حال کنید !

۱۷ نظر:

نونوچه گفت...

زیزیلی جونم پس این روزا کجایی ؟ چرا سرحال نیستی ؟

زیزیلی گفت...

راستش من اینقدر سرم شلوغه که حتی وقت نمی کنم ایمیلامو چک کنم. از دیروز می خواستم یه پست جدید در حمایت از فردوسی پور جونم بنویسم که وقت نشد.
چرا فکر می کنی من سرحال نیستم.


راستی کی دعوتمون می کنی به صرف آلو اسفناج. خیلی دوست دارم آلو اسفناج مدل نونوچه رو امتحان کنم.


یه سوال علمی:
من مدتهاست دنبال یه اسم وبلاگی برای شیرین عسل صادراتی می گردم که مثل کلوچه و سیبک ازش استفاده کنم.

Pleaz Help me

نونوچه گفت...

من یه اسم بلدم . اما چون خیلی بدجنسیه نمی گم .

زیزیلی گفت...

بگو اشکال نداره. خودش که نمی بینه

نونوچه گفت...

من دستور تهیشو نوشتم که دعوتتون نکم . اگه می خواستم دعوت کنم که این همه زحمت برای تایپش نمی کشیدم .

نونوچه گفت...

اگه قول می دی می گم . ولی بین خودمون بمونه ها . زیر آب زن
نه نه شوخی کردم . اینو فقط از سره بدجنسی گفتم . شیرین عسل صادراتیت خیلی هم مهربونه .

نونوچه گفت...

می دونی الان دارم چی کار می کنم ؟ دارم از ترس فلش ویروسیت آنتی ویروسم رو اپدیت می کنم .

zizilak گفت...

man ya khengam ya nemidonam chi be chie? shirin asal kie? man nafahmidam hanoz. hala taklife man ke aloo giram nemiad chie? han

زیزیلی گفت...

زیزیلکم یه بار دیگه به این اسم ها خوب فکر کن شیرین عسل صادراتی اسمیه که نونوچه برای داماد بزرگ مامانم انتخاب کرده که دلیلش رو خودت می دونی.
حالا هم که م یبینی بهش میگه زیراب زن.


من که گفتم شما کلوچه و سیبک دارید حالا من باید اسم شیرین عسل رو چی بزارم.
یه اسم باشه که خصوصیتش و به اسم زیزیلی هم بیاد.

زیزیلی گفت...

نونوچه خیلی بدی. خب می خواستی فلشم رو نزاری تو کامپوترت کولی خانوم.


اگه فکر کردی ما نیایم خونتون آلواسفناج بخوریم سخت در اشتباهی

زیزیلی گفت...

راستی شیرین عسل بد نیستا فقط می ترسم خیلی ها که در آینده خواننده اینجا می شن درست متوجه دلیل این اسم نشن و یه برداشت دیگه بکنن.

زیزیلی گفت...

خواهش می کنم نونوچه جونم. بابا شوخی کردم چرا دیگه عذرخواهی


حالا اگه ما آلو اسفناج بخوایم تا سال بعد باید صبر کنیم.

zizilak گفت...

mamal chetore? ya makhmal? makhmal be khasiate zir ab zanisham miad mamali ham bad nist. ketabesho yadete. mamalie tarzan

man az noonoonche ham khabistarama!

zizilak گفت...

rasti gereftin manzooram az orang ki bood?

زیزیلی گفت...

orang چیه دیگه؟
مخمل و مملی بد نیست. یادش بخیر مملی تارزان اولین کتاب جایزه ای بود که گرفتم فکر کنم.

ولی مملی اشکالش اینه که یه ذره دهاتیه ولی از مخمل خوشم اومد شاید همین رو گذاشتم. اخه مخمل خیلی دوست داشتم.


مخمل خان

zizilak گفت...

orang esmie ke man baraye dokhtardayi joon entekhab kardam va to yeki az postam azash estefade kardam.

man movafegham, makhmal be shakhsiatesham miad

مانیا گفت...

سلام نونوچه عزیز،
دستت درد نکنه. این دوره آموزش آشپزی رو ادامه بده، من ازش استقبال می کنم. مشتریت میشم.